Namještaj za opremanje spavaćih soba Santa Lucia

Santa Lucia - Namještaj za spavaće sobe Split

Strast za kvalitetom! Početci SANTA LUCIE datiraju iz daleke 1965. godine. Danas Santa Lucia spada u vodeće talijanske proizvođače namještaja za opremanje spavaćih i dnevnih soba. 40.000 m2 proizvodnog prostora u jednoj tvornici i 13.000 m2 u drugoj, te kontinuirani razvoj i podizanje kvalitete uz poznati talijanski dizajn, garancija su vrhunskog proizvoda.

Santa Lucia HOMMYLinije namještaja za spavaće sobe

Kreveti, noćni ormarići i komode od Santa Lucie idealni su za one koji se žele okružiti čvrstim i funkcionalnim namještajem, u kombinaciji s pravom dozom dizajna. Bilo da se radi o kućnom namještaju ili hotelu, svaki se krevet može prilagoditi jedinstvenim detaljima koji mogu dati stil i osobnost svakoj situaciji. Prostor za spavanje koji ostavlja trag. .

Santa Lucia HOMMYLinija namještaja za spavaće sobe – ORMARI

Ormari sa otklopnim ili kliznim vratima za opremanje spavaće sobe u modernom i profinjenom stilu. Od drvenih detalja do onih u staklu, ne zaboravljajući detalje u tkanini ili eko koži, svaki ormar karakterizira posebna osobina koja ga čini jedinstvenim. Ormari su iznutra opremljeni dodacima i rješenjima za pohranu koji pomažu organizirati prostor na funkcionalan način, a istovremeno poboljšavaju estetski aspekt. .

PRATICO BEST BUY linija namještaja za dnevne i spavaće sobe

Izuzetno cjenovno prihvatljiva linija namještaja za opremanje spavaćih i dnevnih soba. Dekori u 5 nijansi i lakirana opcija u 3 nijanse boja bilo to u mat ili sjajnoj izvedbi. Ormari, ormari sa kliznim vratnicama, nekoliko modela bračnih kreveta i noćnih ormarića.

Namještaj za spavaće sobe i kreveti Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja za opremanje spavaćih soba renomiranih talijanskih proizvođača namještaja GRUPPO TOMASELLA, SANTA LUCIA, COLOMBINI i BSIDE by SAMOA, izdvojili smo slijedeće proizvode. Provjerite i proizvode koje nudimo po sniženim, AKCIJSKIM CIJENAMA.

Istražite katalog proizvoda ▸