Namještaj za opremanje dnevnih soba Santa Lucia

Namještaj za dnevne sobe Santa Lucia

Strast za kvalitetom! Početci SANTA LUCIE datiraju iz daleke 1965. godine. Danas Santa Lucia spada u vodeće talijanske proizvođače namještaja za opremanje spavaćih i dnevnih soba. 40.000 m2 proizvodnog prostora u jednoj tvornici i 13.000 m2 u drugoj, te kontinuirani razvoj i podizanje kvalitete uz poznati talijanski dizajn, garancija su vrhunskog proizvoda.

HOMY Linije namještaja za dnevne sobe

SANTA LUCIA namještaj za dnevne sobe linija HOMY. Različite izvedbe biblioteka, otvorenih i zatvoreni elemenata u kombinaciji sa lakiranim MDF vratnicama, dekorativnim bojama, grafičkim teksturama i prirodnim furnirima drva pružaju izuzetnu modularnost za kompoziciju po Vašim željama.

PRATICO BEST BUY linija namještaja za dnevne i spavaće sobe

Izuzetno cjenovno prihvatljiva linija namještaja za opremanje spavaćih i dnevnih soba. Dekori u 5 nijansi i lakirana opcija u 3 nijanse boja bilo to u mat ili sjajnoj izvedbi. Ormari, ormari sa kliznim vratnicama, nekoliko modela bračnih kreveta i noćnih ormarića.

Namještaj za dnevne sobe Practico

Namještaj za dnevne sobe i boravke Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja za opremanje dnevnih soba renomiranih talijanskih proizvođača namještaja GRUPPO TOMASELLA, SANTA LUCIA, COLOMBINI i ARREDO3, izdvojili smo slijedeće proizvode. Provjerite i proizvode koje nudimo po sniženim, AKCIJSKIM CIJENAMA.

Istražite katalog proizvoda ▸