Sjedeće garniture Samoa

Samoa sjedeće garniture Split

Grupacija SAMOA divani je započela sa radom 1989 godine i danas se proteže na 17000 m2 proizvodnog prostora. Rezultat trideset godina kontinuiranog razvoja je visokokvalitetan namještaj prepoznatljivog talijanskog dizajna. SAMOA divani tapecirani kreveti i sjedeće garniture uspješno ujedinjuju kvalitetu, dizajn i vrijednost te stvaraju BEST BUY ponudu u ovom segmentu.

Samoa Divani Moderna linija garnitura za sjedenje

Samoa Divani moderna linija garnitura za sjedenje, pedesetak modela u različitim dimenzijama dvosjeda, trosjeda, kutnih garnitura, fotelja koji su prilagodljivi svakom prostoru. Svi modeli su sa potpuno skidivim navlakama, sa izuzetno velikim izborom tkanina u različitim bojama i dezenenima, te kožama u nekoliko kategorija.

Samoa Divani Klasična linija garnitura za sjedenje

Samoa Divani klasična linija garnitura za sjedenje, modeli Soft, Style, Romance, Charme, Fashion. Garniture obuhvaćaju fotelje, dvosjede, trosjede te kutne garniture različitih dimenzija. Poput moderne linije sjedaćih garnitura svi modeli su sa potpuno skidivim navlakama, te sa opcijama dodatnog ležaja.

Samoa Divani Sjedeće garniture sa ležajem

Samoa Divani garniture za sjedenje sa ležajem namjenjenjene za svakodnevno korištenje. Modeli CONFY, BREAK, REST, CHILAX, KUBIC, KENDO, VICKY u modernoj i klasičnoj izvedbi. Kreveti sa visokokvalitenitm otklopnim sistemima u dimenziji do 160×200 cm, te kvalitetnim madracima debljine do 17 cm.

Sjedeće garniture Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja renomiranih talijanskih proizvođača sjedećih garnitura, sofa i kauča SAMOA, COLOMBINI i DOMIO, za Vas smo izdvojili ove proizvode:

Istražite katalog proizvoda ▸