Stolovi i stolice Arredo3

Arrdeo3 stolice i stolovi Split

Talijanski proizvodač kuhinja sa 30 godišnjom tradicijom, sa 150.000 m2 ukupne površine od toga 65.500 m2 proizvodnog prostora i 5 produkcijskih linija. Arredo3 kuhinje se prodaju u 46 zemalja i na 4 kontinenta. Stolice i stolovi modernih i klasičnih linija samo su jedan su od proizvoda iz široke ponude Arredo3 namještaja.

Moderna i klasična linija kuhinja je dostupna je u više od 150 kombinacija boja te u različitim materijalima vratnica. Uz veliki izbor modela modernih i klasičnih kuhinja, ekoloških i vlagootpornih materijala sve kuhinje su standardno opremljene vrhunskim okovima i izvlačnim sistemima. 5 godina garancije je potvrda visoke kvalitete ARREDO3 kuhinja.

Zajednička osobina kuhinja je da pružaju izuzetan vizualni doživljaj ukomponiran sa vrhunskom kvalitetom. Ujedno uz svaki model kuhinje možete naći prikladan dnevni boravak, kuhinjski stol i stolice dobijajući tako zaokruženu cijelinu.

Arredo3 stolice i stolovi Split - ISO9001 kvaliteta

ARREDO3 Moderna linija stolova

Ponuda moderne linije stolova od Arredo3-a kompatibilna modelima kuhinja iz njihove ponude.

ARREDO3 Moderna linija stolica

Široki izbor stolica i barskih stolica od talijanskog proizvođača kuhinja Arredo3-a.

ARREDO3 Stolice i stolovi klasičnog dizaja

Klasična linija stolova koji odgovaraju modelima klasičnih kuhinja iz ponude Arredo3-a.

ARREDO3 Klasična linija stolica

Klasična linija stolica i barskih stolica koji odgovaraju modelima klasičnih kuhinja iz ponude Arredo3-a.

Akcije i istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude stolova i stolica renomiranih talijanskih proizvođača namještaja DOMITALIA, MIDJ i ARREDO3, za Vas smo izdvojili ove proizvode:

Istražite katalog proizvoda ▸