Namještaj za dnevne sobe Gruppo Tomasela

Tomasella namještaj za dnevene sobe Split

GRUPPO TOMASELLA je jedna od vodećih talijanskih specijalizirana za namještaj za dnevne sobe. Osnovana daleke 1948 godine, sinteza obiteljske tradicije i suvremene tehnologije. Danas se Tomasella Industria MOBILI proteže na 100.000 kvadratnih metara proizvodnog prostora, posvećena stvaranju modernog i suvremenog namještaja koji balansira solidnu povijest tvrtke sa sklonošću tehnološkim i kreativnim inovacijama.

Tomasella Giorno Linija modernog namještaja za dnevne sobe

Moderna linija namještaja za opremanje dnevnih soba. Biblioteke, otvorene police, različiti elementi sa vratnicama i ladicama u velikoj kombinaciji boja i kompozicija daju nebrojene mogućnosti u kompoziciji Vašeg idealnog dnevnog boravka.

ComplementiDetalji za moderno opremanje dnevnih boravaka

Namještaj koji upotpunjuju dnevne sobe, širok izbor stolića, komoda, fotelja i polica komplementarnih sa ponudom modernih dnevnih boravaka.

Namještaj za dnevne sobe i boravke Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja za opremanje dnevnih soba renomiranih talijanskih proizvođača namještaja GRUPPO TOMASELLA, SANTA LUCIA, COLOMBINI i ARREDO3, izdvojili smo slijedeće proizvode. Provjerite i proizvode koje nudimo po sniženim, AKCIJSKIM CIJENAMA.

Istražite katalog proizvoda ▸