Namještaj opremanje dnevnih soba Arredo3

Namještaj za dnevne sobe Arredo3

Talijanski proizvodač kuhinja i ostalog namještaja sa 30 godišnjom tradicijom, sa 150.000 m2 ukupne površine od toga 65.500 m2 proizvodnog prostora i 5 produkcijskih linija. Arredo3 kuhinje se prodaju u 46 zemalja na 4 kontinenta. Linija namještaja za opremanje modernih i klasičnih dnevnih soba kompatibilnih sa svim modelima Arredo3 kuhinja.

Arredo3 Moderna linija namještaja za dnevne sobe

Arredo3 GIORNO, novi koncept dnevnih soba kompatiblnih sa svim modelima Arredo 3 modernih kuhinja. Kolekcija je produkt 30 godišnjeg iskustva u proizvodnji te pruža veliki izbor materijala i tekstura koji će izaći u susret svim Vašim zahtijevima u dobijanju željene kompozicije.

Arredo3 Klasična linija namještaja za dnevne sobe

Klasična linija namještaja, za one koji preferiraju tradicionalniji izgled, kompatibilan sa linijom klasičnih kuhinja iz Arredo 3 ponude. Kolekcija od desetak različitih modela vratnica u različitim bojama, pruža nebrojene kombinacije za Vašu idealnu kompoziciju.

Namještaj za dnevne sobe i boravke Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja za opremanje dnevnih soba renomiranih talijanskih proizvođača namještaja GRUPPO TOMASELLA, SANTA LUCIA, COLOMBINI i ARREDO3, izdvojili smo slijedeće proizvode. Provjerite i proizvode koje nudimo po sniženim, AKCIJSKIM CIJENAMA.

Istražite katalog proizvoda ▸