Namještaj za dječje sobe Callesella

Chubby chic namještaj za dječje sobe Callesella

Callesella, masivni namještaj od 1896, 120 godina tradicije izrade Country namještaja. Callesella proizvodi sobe, rustikalni namještaj, dnevne sobe i kuhinje u seoskom stilu te namještaj za dječje sobe, dajući prostoru jednu toplu dobrodošlicu i atmosferu koja je u savršenoj ravnoteži između prošlosti i sadašnjosti. Country uređenje, rustikalni i tradicionalni namještaj, jedini je izbor za one koji se osjećaju u skladu s ritmovima prirode.

Callesella Linija Country namještaja od masivnog drva opremanje dječjih soba

Linija tradicionalnog – seoskog namještaja CALLESELLA. Ponuda kvalitetnog namještaja od masiva drveta za opremanje dječjih i mladenačkih soba. CALLESELLA dječje country sobe, ponuda kreveta, kreveta na kat, multifunkcionalnih kreveta, ormara, mostova, radnih stolova. Upotreba EKOLOŠKIH lakova na vodenoj bazi i izrada od masiva bora jamče dugotrajnosti i poseban prirodni izgled.

Namještaj za dječje sobe Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja za opremanje dječjih soba i soba za mlade renomiranih talijanskih proizvođača namještaja GRUPPO TOMASELLA, COLOMBINI i CALLESELLA, izdvojili smo slijedeće proizvode. Provjerite i ponudu namještaja sniženim, AKCIJSKIM CIJENAMA.

Istražite katalog proizvoda ▸