Sjedeće garniture Doimo

Doimo garniture za sjedenje Split

Doimo Salotti, savršen kauč za Vas….vrijednost koja se provlači kroz sve kolekcije je senzacija zbog kojih se “osjećate dobro kao kod kuće” proizlazi iz pedesetgodišnjeg iskustva i istraživanja na području tapeciranog namještaja. Ergonomija, inovativni materijali, modularnost, ekskluzivne tkanine i estetika ponovno otkrivaju užitak opremanja dnevnog boravka prema vlastitom stilu. Misija Doimo Salotti-a je stvoriti garniture za sjedenje udobnosti koja traje sa vremenom.

Doimo Moderne garniture za sjedenje

DOIMO salotti moderne modularne sofe, 100% po mjeri. Sofe su različitih veličina, kako bi udovoljili svakom projektu opremanja, modernog i sofisticiranog okruženja. Ovisno o karakteristikama, kauč može biti prekriven tkaninom ili kožom kako bi slijedio vaš stil i savršeno odgovarao uređenju dnevne sobe. Svi modeli su sa potpuno skidivim navlakama, te djelomično skidivim u koži, sa izuzetno velikim izborom tkanina i kožama u više kategorija.

Doimo Klasična linija garnitura za sjedenje

DOIMO salotti klasične sofe su bezvremenska rješenja, prilagođene završne obrade uz neprekidnu potragu za najboljom udobnošću jedna su od karakteristika Doimo Salottija, a da ne spominjemo kvalitetu materijala koji su odabrani i korišteni za izradu klasične vrste proizvoda. Kao i kod moderne linije, tkanine su potpuno skidive te djelomično skidive u opciji kože. Također Doimo Salotti garantira rezevne navlake za sve modele u peridu od deset godina od prestanka proizvodnje pojedinog modela.

Doimo Dodatno opremanje

DOIMO Salotti dodatna oprema…u dizajnu interijera možete pronaći interesantne kompatibilnosti, koje se dobro uklapaju u oblik i stil. Iz njihovih se kombinacija rađaju zanimljive ideje za opremanje dnevne sobe. Za Vas smo odabrali neke…fotelje, stoliće, ogledala, police, tapete te rasvjetu koji pružaju zanimljive kombinacije sa Doimo Salotti sofama.

Sjedeće garniture Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja renomiranih talijanskih proizvođača sjedećih garnitura, sofa i kauča SAMOA, COLOMBINI i DOMIO, za Vas smo izdvojili ove proizvode:

Istražite katalog proizvoda ▸