Sjedeće garniture Colombini

Colombini Sofup sjedeće garniture Split

Grupacija COLOMBINI, vodeći talijanski proizvođač namještaja sa 50 godišnjom tradicijom i danas sa preko 400.000 m2 proizvodnog prostora, svojim programom namještaja omogućuje kompletno opremanje, bilo da je to Vaš dom, poslovni prostor, apartman ili hotel. Sjedeće garniture Sofup samo su mali segment cjelokupne Colombini ponude namještaja.

Colombini Sofup NEXT linija garnitura za sjedenje

Colombini SOFA UP linija NEXT garnitura za sjedenje. Svi modeli su dostupni različitim dimenzijama dvosjeda, trosjeda, kutnih garnitura, fotelja koji su prilagodljivi svakom prostoru. Svi modeli su sa potpuno skidivim navlakama, sa izuzetno velikim izborom tkanina u razlicitim bojama i dezenenima, te kožama u nekoliko kategorija.

Colombini Sofup SELECTION linija garnitura za sjedenje

Colombini SOFA UP linija FUSION – SELECTION sjedećih garnitura. Širok izbor dvosjeda, trosjeda, kutnih garnitura i fotelja koji su prilagodljivi svakom prostoru. Svi modeli su sa potpuno skidivim navlakama, sa izuzetno velikim izborom tkanina u razlicitim bojama i dezenenima, te kožama u nekoliko kategorija.

Colombini Sofup SMART sjedeće garniture

Colombini SOFA UP linija SMART garnitura za sjedenje. Većina modela ima opciju integriranog kreveta na razvlačenje. Modeli su dostupni različitim dimenzijama dvosjeda, trosjeda, kutnih garnitura, fotelja. Svi modeli su sa potpuno skidivim navlakama, sa izuzetno velikim izborom tkanina u razlicitim bojama i dezenenima, te kožama u nekoliko kategorija.

Sjedeće garniture Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja renomiranih talijanskih proizvođača sjedećih garnitura, sofa i kauča SAMOA, COLOMBINI i DOMIO, za Vas smo izdvojili ove proizvode:

Istražite katalog proizvoda ▸