Country namještaj Callesella

Callesella country namještaj Split

Callesella, masivni namještaj od 1896, 120 godina tradicije izrade Country namještaja. Callesella proizvodi sobe, rustikalni namještaj, dnevne sobe i kuhinje u seoskom stilu, dajući prostoru jednu toplu dobrodošlicu i atmosferu koja je u savršenoj ravnoteži između prošlosti i sadašnjosti. Country uredeđenje, rustikalni i tradicionalni namještaj, jedini je izbor za one koji se osjećaju u skladu s ritmovima prirode. Callesella country namještaj preferira estetske izbore koji pripadaju prošlosti, ekološke materijale i jednostavne linije.

Callesella Namještaj za kuhinje

Callesella Country kuhinje, linija podijeljena na EVERY DAY i SWEET KITCHEN kolekciju kuhinja. Pravi izbor za ljubitelje seoskog, tradicionalnog namještaja bilo to da su izvedene u Mediteranskom, Engleskom, Talijanskom ili Shabby Chic stilu Callesella kuhinja.

Callesella Linija namještaja Zona Giorno

Callesella Zona Giorno linija tradicionalnog namještaja, vitrine u klasičnom stilu, garniture za sjedenje, tradicionalni stolovi i stolice izrađene od masiva, bojama i teksturama kompatibilne Country Callesella kuhinjama.

Callesella Linija namještaja Romantic

Callesella Romantic linija namještaja za opremanje spavačih i mladenačkih soba. Kreveti, ormari, komode izrađeni od masivnog drveta u tradicionalnom, romantičnom stilu.

Callesella Linija Every Day – Urban – Coco

Callesella Every Day – Urban i Coco linija namještaja za uređenje spavačih, dječjih i apartmanskih soba. Namještaj od masiva, čistijih linija ali i dalje tradicionalnog izgleda.

Callesella Urban linija kuhinja

Callesella Urban kuhinje, FLY i ATELIER linija kuhinja malo modernijeg dizajna. Fronte od masiva u različitim izvedbama, teksturama i bojama.

CALLESELLA – PDF katalozi namještaja

Akcije i istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude kuhinjskog namještaja, namještaja za opremanje dnevnih, spavaćih i dječjih soba te ostalog namještaja iz našeg asortimana, za Vas smo izdvojili ove proizvode.

Istražite katalog proizvoda ▸