Namještaj za spavaće sobe Gruppo Tomasela

Tomasella namještaj za spavaće sobe Split

GRUPPO TOMASELLA je jedna od vodećih talijanskih tvrtki za proizvodnju namještaja za dnevne i spavaće sobe. Osnovana daleke 1948 godine, sinteza obiteljske tradicije i suvremene tehnologije. Danas se Tomasella Industria MOBILI proteže na 100.000 kvadratnih metara proizvodnog prostora, posvećena stvaranju modernog i suvremenog namještaja koji balansira, solidnu povijest tvrtke sa sklonošću tehnološkim i kreativnim inovacijama.

Gruppo Tomasella Linija modernog namještaja za spavaće sobe – KREVETI

Moderna linija namještaja za opremanje spavaćih soba. Tapecirani kreveti, kreveti od masiva, širok izbor noćnih ormarića i komoda, u različitim kombinacijama boja i tekstura.

Gruppo Tomasella Linije modernog namještaja za spavaće sobe – ORMARI

Ponuda ormara sa standardnim ili kliznim vratima, izuzetna kompatibilnost i prilagodljivost prostoru, unutrašnji raspored prilagodljiv Vašim potrebama. Izvrstan izbor za moderno opremanje spavaćih soba.

Namještaj za spavaće sobe i kreveti Istaknuti proizvodi

Iz naše široke ponude namještaja za opremanje spavaćih soba renomiranih talijanskih proizvođača namještaja GRUPPO TOMASELLA, SANTA LUCIA, COLOMBINI i BSIDE by SAMOA, izdvojili smo slijedeće proizvode. Provjerite i proizvode koje nudimo po sniženim, AKCIJSKIM CIJENAMA.

Istražite katalog proizvoda ▸