Stolovi i stolice FRIUL sedie

Friul sedie stolovi i stolice u Splitu

Friul sedie je tvrtka specijalizirana u proizvodnji stolica, stolova za stambenu i hotelsko-ugostiteljsku namjenu, odlikuje se fleksibilnošću sa velikim produktivnim kapacitetom te intenzivnom proučavanju i razvoju zbirki. Friul sedie predlaže inovativne modele i izvorni izgled: stolovi i stolice Made in Italy, dizajn i udobnost njihovih proizvoda je temelj njihove poslovne ideje. Njezine kolekcije su dizajnirane za dom i prostore, te kreativno otvorene za nove trendove.

FRIUL sedie Moderna linija stolova

FRIUL sedie ponuda stolova. Linija stolova ELITE, EXTENSA, INFINITY, CLASS i PLANET, sa ili bez opcije razvlačenja, izvedbe postolja od metala ili masiva drva, široki izbor ploha kao što su keramika, staklo, u sjaj i mat varijantama furnirane izvedbe i melaminski topovi.

FRIUL sedie Moderna linija stolica

Stolice FRIUL sedie. Ponuda stolica od masiva, metala, polikarbonata, te različite izvedbe tapeciranih stolica. Večina modela stolica ima također i barsku izvedbu u povišenoj visini.

FRIUL sedie Moderna linija barskih stolica

Barske stolice FRIUL sedie. Ponuda stolica od masiva, metala, polikarbonata, te različite izvedbe tapeciranih povišenih stolica.

Akcije i istaknuti proizvodi

Stolovi i stolice iz naše široke ponude renomiranih talijanskih proizvođača namještaja FRIUL SEDIE, MIDJ i ARREDO3. Za Vas smo izdvojili ove proizvode:

Istražite katalog proizvoda ▸